Skriv din fortsättning på Reef-äventyret!

Solo-05-parrotsBerättelsen om hur Jim och Jill hamnade på den mystiska ön The Reef är lika spännande som äventyren och människorna de möter på ön. Men berättelsen har bara börjat och den behöver nu en fortsättning. Hjälp oss skriva den, så kan du själv och dina klasskompisar få uppleva äventyren på plats. Vinsten i denna tävling är en resa för klassen (max 32 personer inkl målsmän/vuxna) till det karibiska piratäventyret på The Reef Hotel & Resort.

I vinsten ingår: Båtresa t/r Göteborg – Frederikshamn utan bil, 1 natt i 4-bäddsrum inkl frukost samt entré till badet.


Tävlingsinformation

Tävlingen & röstningen är avslutad, stort grattis klass 4a Österportskolan!
Tävlingsperiod: 13 januari – 13 mars kl 14.00, 2020.
För att delta i tävlingen skall du vara bosatt och gå i årskurs 4 – 6 i en skola i Sverige. Arrangören av denna tävling är Stena Line Scandinavia AB (nedan kallat Stena Line). Genom att delta i denna tävling accepterar du dessa tävlingsvillkor.

Hur utses vinnaren?

Alla bidrag som har blivit godkända av målsman kommer bli publika på sajten thereef.se och tillgängliga för röstning. 20 bidrag väljs ut enligt följande kriterier: De 17 bidragen som fått flest röster i omröstningen, plus tre stycken ”wild cards”. Bland dessa 20 avgör vår jury vilket av bidragen som vinner. Juryn består av representanter från Stena Line och The Reef Hotel & Resort. Vinnaren meddelas i april 2020, då bidraget också offentliggörs här på vår sida och resan med klassen sker under maj 2020.

Frågor och svar

Vid frågor eller problem kan du se de vanligaste frågorna här. Hittar du inte svaret på din fråga kan du kontakta tavlingthereef@stenaline.com.


Boka