Restauranger

Efter en dags äventyr i badlandet blir man hungrig och törstig. Då står The Reefs restauranger och barer och väntar med något för alla åldrar. Här serveras allt från enkla rätter i strandbaren till karibisk buffé eller elegant 3-rättersmiddag. Allt med en touch av Karibien.

Restaurangerna

På The Reef fixar vi allt: aktiviteter, god mat, familjemys, affärsmiddag eller en romantisk parmiddag. Här råder en härlig stämning och det finns plats för både stora och små på vår karibiska ö. Välj mellan vår lounge, våra trevliga barer eller vår stora familjerestaurang Calypso.

Om ni är ute efter en lugn kväll utöver det vanliga erbjuder restaurangen Det gule pakhus en unik och lugn miljö samt en läcker meny med både klassiska rätter och spännande nyheter.

Calypso

Vår familjerestaurang Calypso har naturligtvis ett karibiskt tema. Här är hela familjen välkommen och kan mysa i den tropiska miljön, med härlig utsikt över vattenlandet. Vi serverar läckra och nyttiga maträtter som har inspirerats av det karibiska köket, och har öppet alla dagar i veckan.

Det gule Pakhus

Om ni har fått ert lystmäte av skattjakter och vattenland bjuder The Reef in er att njuta av en läcker middag i vår nyrenoverade restaurang Det Gule Pakhus. Här serveras klassisk, god mat i lugn och trevlig miljö, oavsett om ni är ett större middagssällskap eller vill ha en stilla och romantisk parmiddag.


Boka