Barer

På The Reef Hotel & Resort finns flera barer med olika utbud. Dom vuxna kan njuta av en god öl, ett glas vin eller varför inte en Karibisk drink. För barnen finns det naturligtvis läsk och annat gott.

Sundeck Bar

I Sundeck Bar råder en äkta loungestämning och detta är den naturliga mötesplatsen, precis vid ingången till The Reef. Här kan ni njuta av en god drink eller öl före middagen. Eller varför inte en läcker mojito som du kan dricka i spabadet på Sundeck? Baren är öppen även efter att vattenlandet stänger, så Sundeck är det perfekta stället för att slappna av efter en lång dag med olika aktiviteter.

Vi serverar spännande drinkar för både barn och vuxna, och miljön passar bra för såväl familjer som har varit i vattenlandet som för affärsfolk mellan olika möten.

Lobster Bob

I Lobster Bobs bar kan du få drinkar, snacks och lättare måltider i tropisk miljö – mitt i vattenlandet. Lobster Bob har inrett baren med foton och saker från sina resor världen över. Och medan ni funderar över vem den där killen Lobster Bob egentligen är kan ni njuta av kalla drycker, med eller utan alkohol, och lindra den värsta hungern med något från barmenyn.

Efter alla turerna i vattenrutschbanan, dykning efter gömda guldskatter och piratlekar krävs det nya krafter, och både små och stora sjörövare kan få sig något gott serverat i Lobster Bobs bar. Det hör nästan till med en slurk rom på däck, och barnen kan njuta av kalla drycker eller ett mellanmål innan de kastar sig ut i vågorna igen.


Calypso bar

I vår familjerestaurang Calypso finns en bar där du kan beställa dricka innan middagen. Hela restaurangen är inredd i med Karibiskt tema och du har en härlig utsikt över vattenlandet. Öppet alla dagar i veckan.


Boka