Calypso

Vår familjerestaurang Calypso har naturligtvis ett karibiskt tema. Här är hela familjen välkommen och kan mysa i den tropiska miljön, med härlig utsikt över vattenlandet. Vi serverar läckra och nyttiga maträtter som har inspirerats av det karibiska köket, och har öppet alla dagar i veckan.

Till lunch erbjuder vi bland annat lättare rätter som hamburgare, sallad och wraps, som ni kan äta mellan turerna i vattenlandet. På kvällen kan ni njuta av en rejäl buffe med förrätter av fisk och skaldjur, och varmrätter som jambalaya, chili con carne, helstekt gris, bräserat lamm samt läcker kalventrecote. Dessutom serverar vi ett brett urval av färdiga sallader, spännande såser, potatis och ris tillagade enligt karibisk tradition samt naturligtvis vårt hembakta bröd. På dessertbuffen finns läckra tårtor, exotisk fruktsallad och olika toppings.

För att orka gå på skattjakt och dansa hula-hula måste man ha gott om energi, och vi har sett till att det finns mat för alla åldrar i restaurang Calypso. Hos oss har barnen naturligtvis en helt egen buffé. Här finns en rad välkända klassiker som lasagne, kycklingklubbor, pizza och förstås glass till efterrätt. Precis bakom restaurangen ligger vårt lekrum Skattgömman, där barnen kan leka vidare medan mamma och pappa äter klart.

Frukostbuffe

Calypso serverar The Reefs läckra frukostbuffe varje morgon. Här kan ni fylla på energi och få en bra start på dagen innan aktiviteterna drar igång.

Öppettider

Frukostbuffe måndag till fredag kl. 06.30–9.30, lördag och söndag 07.00–10.00

Middagsbuffe fredag/lördag/söndag samt vissa helgdagar 17.30–21.00

Kontakta oss

Ni är alltid välkomna att kontakta oss på

E-post: restaurant.thereef@scandichotels.com

Tfn: +45 98 43 32 33

Boka