Bröllop

Er bröllopsdag är den dag då alla era önskemål ska uppfyllas, så att ni får den fantastiska dag som ni alltid har drömt om. Vi har stor erfarenhet av att arrangera den perfekta dagen och vi skräddarsyr det hela efter just era önskemål. I våra eleganta karibieninspirerade lokaler får ni den perfekta inramningen för er stora dag, och våra duktiga kockar sätter samman en perfekt meny för just ert sällskap.

Redan vid ankomsten till hotellet får ni ett fint bemötande och The Reef hjälper er att göra er bröllopsdag till en fulländad upplevelse. Vår toppsvit är det perfekta alternativet för bröllopsnatten. Ni får en romantisk och lyxig upplevelse med privat spa och bastu på rummet.

På The Reef får hela sällskapet plats på hotellet och får förstås tillgång till alla våra faciliteter. Ge era gäster en upplevelse för livet med möjlighet att till exempel slappna av med en drink i spabadet på Sundeck eller ta en snabb tur i vår vattenrutschbana. Vi erbjuder en annorlunda twist på en traditionell fest för de som vill ha det där lilla extra på sin stora dag.

Kontakta oss

Ni är alltid välkomna att kontakta oss på

E-post: thereef@scandichotels.com

Tfn: +45 98 43 32 33

Boka