Rummen

På The Reef har vi 210 ljusa rum inredda i skandinavisk stil. Alla rum är fullt utrustade med egen dusch och toalett, telefon, TV och arbetsplats samt gratis Wi-Fi. På rummen finns en handduk per säng. Alla rum har trägolv, förutom våra två sviter. Om ni vill bo bredvid varandra måste ni beställa samma rumstyp.

Sexbäddsrum

Nyrenoverade rum med tropisk känsla. Rummet har King size-säng och 4st Pullmansängar som du fäller ut från väggen när du ska använda dem. Rummet har separata vardags- och sovrum. 30 m². Plats för upp till 6 personer. Väggsäng.

Nya Fembäddsrum

Nyrenoverade rum med tropisk känsla. Rummet har Queen size-säng, Pullmansängar som du fäller ut från väggen när du ska använda dem och bäddfåtölj. 20 m². Plats för upp till 5 personer. Väggsäng.


Nya Familjerum

De nyrenoverade rummen har karibiska stränder och havet som tema med färgglada inslag från växter, korallrev och lekfulla vattendjur.
20 m². Plats för upp till 4 personer. Väggsäng.


Familjerum

I våra familjerum finns det 2 twinsängar samt 2 väggsängar som kan fällas ut. Familjerummen är 20 kvm, har separat badrum och plats för 1–4 personer. Här kan en familj på 2 vuxna och 2 barn (under 15 år) få en härlig vistelse på The Reef.


Fembäddsrum

I våra fembäddsrum finns det ett separat sovrum med twinsängar och i vardagsrummet finns det 2 väggsängar som kan fällas ut samt en bäddsoffa med möjlighet för extra sovplats. Här kan en familj på 1-5 personer bo.


Standardrum

Våra standardrum är inredda med 2 twinsängar och ett välplanerat badrum. Rummet är 20 kvm och har plats för 1–2 personer som vill ha en behaglig vistelse på The Reef.


Superior

Våra superior-rum är 30 kvm och har separat sovrum med 2 twinsängar samt en trevlig loungedel där ni kan slappna av mellan aktiviteterna. Dessutom finns det ett välutrustat badrum och vissa av våra superior-rum har badkar.


Svit

På The Reef finns det två toppsviter på 80 kvm vardera för de som är ute efter ett lite mer exklusivt boendealternativ. Här finns ett separat sovrum med dubbelsäng samt lounge med panoramautsikt över hamnen. Båda sviterna har jacuzzi och en egen bastu. Sviterna är inredda med heltäckningsmatta.


Boka