Det gule Pakhus

I Det Gule Pakhus kan du njuta av en avkopplande middag i en rustik miljö. I den historiska byggnaden känner du omedelbart atmosfären med synliga takbjälkar och utsikt över den gamla vinkällaren. Menyn är baserad på kärlek till lokala och säsongsbetonade råvaror, där varje tallrik serveras med matglädje, kvalitet och goda ingredienser. Servitörerna rekommenderar gärna ett vin från vinkällaren eller en öl från det stora urvalet av flaska eller fatöl.

Vår meny

Vi anpassar vår meny efter säsongens råvaror.

Frukost i lugn miljö

Vi erbjuder gäster som reser utan barn att äta frukost i vår restaurang Det Gule Pakhus. Här kan ni få en lugn och stilla start på dagen. Gäller på helger och under semesterperioder.

Öppettider

Det Gule Pakhus är öppet

Lunch: alla dagar 12.00–15.00

Middag: måndag – torsdag: 17.30 – 21.30 | fredag – lördag: 18.00 – 21.30 | Söndag: 16.30 – 21.00

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss på

E-post: restaurant.thereef@scandichotels.com

Tfn: +45 98 43 32 33

Bordsreservation: bord-booking.dk

Fisk- och skaldjursbuffé - Erbjudande torsdagar

Pris: Vuxna 235 dkk, barn under 14 år 149 dkk, inkl frukt & kaka.

Varje torsdag kan du välja bland havets unika specialiteter i Det Gula Pakhus. Med fokus på säsongens urval av fisk och skaldjur ändras bufféns rätter beroende av dagens fångst. Du kommer dock alltid att kunna välja bland fem varma och 5 kalla rätter med fisk och skaldjur samt ett urval med fisk- och skaldjurssoppor. Allt serveras med bröd och smör.

Gäller varje torsdag 18:00 – 21:00*

*Med förbehåll för ändrade öppettider under högsäsong och lov.

Kvalitetskött - "Roast ad libitum" -Erbjudande söndagar

Pris: Vuxna 179 dkk (barn under 13 år äter för halva priset).

Varje söndag bjuder vi in till ”Roast ad libitum (ät så mycket du önskar)” i Det Gula Pakhus. Med kvalitetskött från danska Angus producenter får du garanterat extra mörat kött från frigående kor.

Glöm allt om den klassiska buffén. Här får du maten serverad vid bordet. Du väljer mellan två sorters kött, potatis och såser. En stor salladsbuffé ingår. Ät så mycket du vill, säg till så kommer kyparen med en ny tallrik.

Gäller varje söndag 16:30 – 21:00*

*Med förbehåll för ändrade öppettider under högsäsong och lov.


Boka