Det gule Pakhus

Om ni har fått ert lystmäte av skattjakter och vattenland bjuder The Reef in er att njuta av en läcker middag i vår nyrenoverade restaurang Det Gule Pakhus. Här serveras klassisk, god mat i lugn och trevlig miljö, oavsett om ni är ett större middagssällskap eller vill ha en stilla och romantisk parmiddag.

Med frilagda bjälkar och utsikt över den gamla vinkällaren, där ni också kan sitta och njuta av en drink, har Det Gule Pakhus bevarat den rustika charmen i den historiska byggnaden och kompletterat med en klassisk skandinavisk design.

Temat för menyn är “grill” och vi erbjuder många läckra rätter till ett bra pris. Till lunchen serveras klassiska danska rätter som “pariserbiff”, “stjerneskud” och

“smørrebrød”. Och på kvällen kan ni välja från vår à la carte-meny med spännande rätter som inspirerats av säsongens färska råvaror. Ni kan även välja vår specialmeny med Jamie Oliver-tema, som har tagits fram genom ett kulinariskt och kreativt samarbete med den brittiske kocken.

Vår meny

Vi anpassar vår meny efter säsongens råvaror, här hittar du vår aktuella meny.

Frukost i lugn miljö

Vi erbjuder gäster som reser utan barn att äta frukost i vår restaurang Det Gule Pakhus kl. 07.00–10.30. Här kan ni få en lugn och stilla start på dagen. Gäller på helger och under semesterperioder.

Öppettider

Det Gule Pakhus är öppet

Lunch alla dagar 11.30–15.00

Kväll torsdag/fredag/lördag 17.30–21.30

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss på

E-post: restaurant.thereef@scandichotels.com

Tfn: +45 98 43 32 33

Boka