Våra pooler

The Reef är inte som andra äventyrsbad. Visserligen finns här även här härliga pooler och hisnande vattenrutschbanor. Men redan där slutar likheterna. The Reef är nämligen en alldeles egen liten karibisk övärld. Och en riktigt mystisk och äventyrlig sådan. Här finns massor att utforska för både stora och små – djungel, vattenfall, och grottor. I vårt 1500 kvadratmeter stora äventyrsbad finns aktiviteter för alla i familjen. Här kan du läsa mer om våra olika pooler och bassänger.

Thunder Bay

Vår stora vågbassäng heter Thunder Bay. Här är vattnet 30 grader och så långgrundt att även små barn kan dansa med piraten Jill. Längre ner i poolen når du vattenfallet Infinity Falls, här rullar vågorna höga under tropiska stormar och monsunregn.

Treasure Cave

Treasure Cave är 29 grader varm och ingångarna till den ligger gömda uppe på berget, men från den djupa grottan kan du se ut över Thunder Bay.


Smugglers Rush

Om du är en äventyrslysten pirat och fortsätter upp på berget, ända upp på toppen, hittar du den hemliga djungelfloden, Smugglers Rush. På andra sidan hängbron börjar vår 80 meter långa rutschbana som slingrar sig genom äventyrsbadet och erbjuder dig en hisnande resa genom öns inre. Vågar du? Det kommer att kittla i magen!


Dykartank

Gå på upptäcktsfärd och hitta dykartanken gömd uppe på berget mitt i vattenparken. Från tankens djup kan du se ut över Thunder Bay, precis som de andra gästerna kan titta in till de dykande skattjägarna.


Rainbow Spa

Över Lobster Bobs bar ligger ett mysigt spa där du kan dra dig tillbaka när monsunregnen faller och åskan mullrar över hela ön. I Rainbow Spa kan du njuta av färgglada bubblor och 35-gradigt varmt vatten medan stormen långsamt drar förbi, och den karibiska kvällen tar över med musik och fest på stranden. En självklar plats att luta sig tillbaka med en drink från Lobster Bob.


Kids Crystal Hideaway

I barnavdelningen hittar ni vår magiska grotta, Kids Crystal Hideaway. Det är en gnistrande grotta, vackert inramad av den lummiga djungeln på berget, där barnen kan leka i det grunda vattnet och utforska grottan. Vattnet värms till 32 grader och det finns leksaker och andra roliga aktiviteter för barn, medan föräldrar kan koppla av i den härliga jacuzzin, i Jungle Spa mittemot, med fri sikt över hela barnavdelningen. Kids Crystal Hideaway är en av de platser där du kan träffa och leka med piraterna.


Jungle Spa

Uppe i djungeln hittar man Jungle Spa - precis ovanför Kids Crystal Hideaway. Jungle Spa ligger i en mysig liten hörna av berget, omgivet av palmer. Här kan man lugnt njuta av bubblorna och det 35 grader varma vattnet. Som förälder kan man sitta här i lugn och ro medan barnen leker i vårt barnanpassade poolområde.


Starlight Spa

Vårt underjordiska spa ligger djupt inne i bergets inre, men i mörkret glittrar stjärnor som skapar den perfekta stämningen i Starlight Spa. Här kan man luta dig tillbaka och njuta av 35 grader varmt vatten som bubblar upp runt en efter en lång dag med många aktiviteter. I Starlight Spa uppnår man fullständigt lugn och stillhet under stjärnorna.


Devil's Wall

I utkanten av lagunen ligger en mindre pool där man kan utmana sin inre äventyrare på klätterväggen Devil’s Wall. Poolen är uppvärmd till 32 tropiska grader, och jakten på skatten fortsätter här, där man kan klättra uppför bergsidan bland exotiska djungelväxter - och falla rätt ner i poolen om man misslyckas.


Sundeck Spa

På vårt härliga Sundeck hittar du vår utomhusjacuzzi, Sun Spa. Poolen är uppvärmd till 35 grader året runt, så här kan man slappna av och ha det skönt bland bubblorna, oavsett årstid. I Sundeck Bar kan man köpa en läcker mojito eller läskande öl, som man kan avnjuta i jacuzzin eller i de sköna loungesofforna, medan man lyssnar till karibiska rytmer.


Sundeck

Om man simmar genom den underjordiska kanalen kommer man till vår stora utomhus pool på Sundeck, som är uppvärmd året runt till 29 grader. Ta en tur med strömmen runt i poolen eller njut kalla drinkar, med eller utan alkohol. Poolen har sittplatser med inbyggda bubblor och fontän, och när Bob Marleys stämma ljuder över Sundeck, simmar man in i den tropiska stämningen, såväl sommar som vinter. Från Sundeck har man också tillgång till våra två sköna bastubad.


Boka