Överraska med en flaskpost!

Börja resan till the reef med en flaskpost. Ge bort en minnesvärd upplevelse och överraska barnen med en mystisk flaskpost.

Låt barnen drömma sig bort till den magiska ön The Reef med en flaskpost i present. Mystiska grottor, bubblande pooler, karibisk värme och hisnande vattenäventyr – en oväntad och spännande resa för alla i familjen! För att göra det så smidigt som the-reef-instamöjligt för dig så får du här lite tips på vägen. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna nedan för att färdigställa flaskpost-pysslet.

 

Gör såhär:

Du behöver: valfri flaska med kork, snöre, sand, dekoration som snäckor & stenar (kan vara äkta eller ritade), sax, etikett och penna.

 

flaskpost-1

 

 

1. Ladda ner och skriv ut det färdiga brevet vi gjort för din flaskpost här.

 

 

 

2. Leta upp en valfri  aska med kork, vi rekommenderar en gammal genomskinlig glasflaska, för den rätta känslan. Klipp ut brevet och skriv under med namnet som klappen är ifrån. Rulla ihop brevet och bind ett fint snöre runt. flaskpost-5

 

 

flaskpost-4

 

3. Nu är det dags a fylla  askan med sand. Sand hittar du vid närmsta strand eller i pysselbutiker som t ex Panduro. Du väljer själv hur mycket sand du vill ha i  askan, men en rekommendation är att fylla 1/4 av flaskan med sand!

 

 

flaskpost-3

 

4. Stoppa försiktigt ner det ihoprullade brevet i flaskan och ner i sanden.

 

 

5. Här kan du låta kreativiteten flöda! Kanske har du några fina sparade snäckor eller små stenar från i somras i förvar? Eller varför inte rita sjöstjärnor och döskallar på ett papper, klippa ut och dekorera flaskposten med? I pysselbutikerna  finns det också mycket skojigt att hitta. Tänk karibiskt!

 

 

flaskpost-2

6. Nu är det dags för den sista finishen. Rita en egen etikett, skriv ut färdiga etiketter från webben eller leta fram en i din gamla pyssellåda! Fäst den i ett snöre och bind runt flaskan. Grattis! Nu är din karibiska flaskpost klar!

 

 

 

 

7. Och slutligen! Glöm inte att boka resan till The Reef eller köpa ett presentkort på stenaline.se/presentkort. Dela gärna med dig av din kreation på instagram! #thereefdk.

 

Lillsemester med familjen

Ta med hela familjen till Karibien och njut av 32-gradig värme. Utforska Infinity Falls, Secret Cave, Treasure Cove, och Thunder bay tilsammans!

Från 524:-/person,
Totalt från 2 094:-/ 2 vuxna och 2 barn

Boka